PARTNERS

Wij staan naast de kinderen gedurende
hun groei en ontdekkingsreis.

Onze kijk op kinderen

Als eerder gezegd: Enjoy-kinderen zijn kinderen die zich veilig voelen, aandacht krijgen en zorg, kinderen die vertrouwen op hun leraren, hun begeleiders, hun coaches, hun juffen en hun meesters. Bovenal zijn zij kinderen die verder groeien.

Kinderen groeien sowieso, Enjoy-kinderen groeien net wat verder. Wij begeleiden ze daarbij. Wij gebruiken onze eigen talenten om de talenten van de kinderen te ontdekken en verder te ontwikkelen. Zo bedienen wij verschillende ontwikkelingsgebieden van kinderen. Zo bedienen wij verschillende ontwikkelingsgebieden van kinderen. Wij staan naast hen gedurende hun groei en ontdekkingsreis.

Bij Enjoy! Learning leren we de kinderen hoe ze moeten leren, ze ervaren hoe prettig het is als je vakken leert begrijpen. Ook is er ruimte om de vakken waar je juist al goed in bent, nog verder te ontwikkelen. Onze visie is namelijk dat de keuzes die je maakt uit je hart moeten komen. Niet alleen inzichten in de zaken die je nog niet goed beheerst, maar ook verdieping en verrijking op de zaken die je juist goed beheerst. Zo willen wij een cultuurverandering teweegbrengen. Het brein WIL altijd leren. Het is fijn om te leren, het is fijn om beter te begrijpen, het is fijn om te groeien, mentaal en fysiek! enjoy-learning.nl.

We zijn een team van specialisten met hetzelfde doel: we bevorderen het zelfvertrouwen en de zelfstandigheid van het kind.We leren kinderen bewust te worden van nieuwe mogelijkheden en het zelf oplossen van verschillende thema’s.

We willen de kinderen, wat ze ook doen, een gevoel geven in het verlengde van thuis. Samen met de ouders zorgen wij in het Enjoy Learning Center voor groei op elk gebied, hoofd, lijf en onderbewustzijn.

Enjoy! Learning

Bijles en studiebegeleiding. Door team Enjoy! Learning
lees meer

Kinderfysio Amstelveen

Kinderfysiotherapeut in Amstelveen. Door Roos Lambalk
lees meer

Anouk Schuling

Voor oefentherapie, begeleiding voor samengestelde gezinnen en trainingen
lees meer

Kinderpraktijk Amstelveen

Integratieve kindertherapie voor kinderen en jongeren door Miranda Ridderbosch. Lees meer

Kindercoach Jorien

Kindercoach Jorien

Coaching voor je kind, voor jezelf en soms zelfs voor de rest van het gezin! Door Jorien van Dam.
Lees meer

Rikki's Kinderpraktijk

Rikki's Kinderpraktijk

Kortdurende integratieve coaching voor kinderen tussen de 4 en 16 jaar. Door Marike van Oostveen.
lees meer

De Kinderyogatuin

Voor de innerlijke en spirituele groei. Door Sanne Bredt.
lees meer

Enjoy! AFTERSCHOOL

Een fijne plek waar kinderen verder groeien. Door team Enjoy! Afterschool.
lees meer

Enjoy! Preschool

Peuters leren spelenderwijs en wij zijn er voor hen gedurende de aanloop naar de basisschool. Door team Enjoy! Preschool lees meer

Enjoy! Daycare

We ontvangen kinderen van 0-4 jaar. Door team Enjoy! Daycare lees meer